Baccano!
Yılı: 2007
Türü: TV Serisi
Bölüm Sayısı: 13
Yapımcılar: Aniplex, Media Works

Baccano İtalyanca'da gürültü demektir ama Narita Ryougo "Aptal kargaşa" olarak çevirmiştir.
TV Serisi Narita Ryougo'nun hikayesinden uyarlanmıştır.

A.D. 1711.Atlantik okyanusunu geçen simyacılar Yenidünya için ana vatanlarını bıraktı.Simyacılar bir şeytandan "Ölümsüz içecek"i elde etti.Kim onları içerse ölümsüz olurdu ve sadece başka bir ölümsüzün sağ elini kullanmasıyla yok edilebilirdi.

1930'lar New York.Toplumun gölgeli kenarında yaşarken insanlar Martillo ailesinin pintisi Filo ve onun patronu, aptal hırsız bir çift Isaac ve Millia, üç gandol mafya kardeşler, suçlu bir çocuk Dallas ve onun kız kardeşi Eve, 200 yaşında simyacı Cerrad ve onun asistanı Ennis, "Ölümsüz içecek"i tekrar keşfetti ve kaderleri örüldü.

Chicago'dan New York'a trenle seyahat eden insanların birçok türü vardı.Örneğin, terörist grup "Remlace"den Goose ve Sharne, Bir katil Ladd ve onun nişanlısı Lua, Senatör Beriam ve onun kızı Mary, Suçlu bir çocuk vb. gibi.Sadece trende insanlar yoktur, yine de... Efsanevi "Rail Tracer", geri arabalardan yolcuları uzaklaştıran bir hayalet de görünür.





Sonraki
Sonraki Konu:
Katte ni Shirokuma

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu