Devil May Cry
Yılı: 2007
Türü: TV Serisi
Bölüm Sayısı: 12
Yapımcılar: Capcom, MADHOUSE

CAPCOM'un unutulmaz aksiyon oyunu Devil May Cry Serisinin anime uyarlamasıdır.

Efsanevi iblis savaşçı Sparda'nın insanları Kutsanmamış Dünya'nın şeytanı güçlerine karşı korumak için kılıcını kaldırıp onların yanında savaşmaya başlamasının üstünden binlerce yıl geçmiştir. Sparda'nın yarı insan yarı iblis güçlere sahip oğlu Dante, Devil May Cry adlı bir ofis açar. Amacı ölen annesinin intikamını almak ve kaybolan ikiz kardeşi Virgil'i bulmaktır. Ofisi bir gün Trish adında esrarengiz bir kadın tarafından saldırıya uğrar. Trish ona annesini öldüren iblisin ve kayıp ikiz kardeşinin nerede olduğunu söyler.





Bölüm Listesi:

01. Devil May Cry
02. Highway Star
03. Not Love
04. Rolling Thunder
05. In Private
06. Rock Queen
07. Wishes Come True
08. Once Upon A Time
09. Death Poker
10. The Last Promise
11. Showtime!
12. Stylish!

Sonraki
Sonraki Konu:
Lucky Star

Yapılan Yorumlar

Ugur Uzsan
Ugur Uzsan25 Eylül 2007

Açıkcası ilk başlarda birazcık oyunun fanatiği isen garipsiyorsun çünkü Devil may Cry 3 den sonraki hikaye değil aslında 2'den sonraki hikaye.İlk4 bölüm birazcık geyik geliyor yani Lady daha ön planda Dante ise aksiyon arıyan ama fırsatıda olunca kaçan bir tiplemede izliyor.Sonra ki bölümlerdeki hele ki son bölümde oyunda sevdiğimiz Dante ile karşılaşıyoruz ki o comboları görmek cidden keyifli.Umarım yeni bir seri daha olur da benim gibi die hard devil may cry fanları rahatlar.
Son Tavsiyem kesinlikle 12 bölümüde izleyin ve ilerde çıkıcak olan box seti alın.Şimdiki çıkan DVD pekde matah değil.

valentine
valentine12 Aralık 2007

eskiden PS2 de oyununu oynamıştım gerçekten çok güseldi serisini izlemedim ama eminim güseldir

sasuke-kun
sasuke-kun01 Mart 2008

daha önce ps2'de 1. oyununu bitirmiştim,gerçekten de çok güzeldi.direkmen oyuna ve dante'ye aşık olmuştum.Ben oyununu bile bu kadar çok sevdim tabikide animeside çok güzeldir herhalde.ben internetten indirdim ama henüz izlemedim.En kısa süredede izlemeyi düşünüyorum.

ofosman
ofosman20 Ocak 2011

capcomun oyunlarını tek geçerim danteye gelince bu herif kafayı yemiş tek oturuşta animeyi bitirdim müzik aksiyon on numara korkusuzca savaşan bir adam gerçekte böyle bişi olsa altımızı doldururmuyduk oarası tartışılır izleyin derim

sherion
sherion28 Aralık 2012

Oyununu oynamıştım şimdi de izledim çok güzel bir anime :D

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Popüler Sayfalar: