1724 Hero
Diğer İsimleri: 1724 Gibang Nandong
Yılı: 2008
Türü: Film
Bölüm Süresi: 103 dakika
Yapımcılar: Baewoo Maeul, Sidus

Eski Kore'de 1724 yılında Joseon İmparatorluğu zamanında haydutlar genelevde saklanmaya başlamışlardır ve git gide büyümeye ve yayılmaya başlamışlardır.

Cheon-doong adında bir sokak dövüşcüsü yine bir dövüş esnasındayken güzel bir bayan görür ve ona ilk görüşte aşık olur. Adı Seol-ji olan bu kadın geleneksel şarkı söyleyip dans eden bir gisaengtir. Cheon-doong bu kızı nerede bulacağını düşünürken onu annesinin dükkanında çalışırken görür. Seol-ji orada bulaşıkçı olarak çalışmaya başlamıştır. Onunla konuşacak bir gecesi olur, çünkü ertesi gün Seol-ji genelevde çalışmak için zorla alıkoyunur. Şehrin haydutlarından olan Man-deuk tarafından genelev korunuyordur. Cheon-doong ne yapacağını bilmez halde üzüntü içinde Seol-ji'yi düşünürken annesinin işlettiği yere Yangjoo mafyasının patronu adamlarıyla birlikte gelir. Cheon-doong, Seol-ji'nin gidişinden dolayı sinirli olduğundan bu adamlara çıkışır ve sonradan Yangjoo'nun patronuyla kavgaya tutuşur. Yangjoo'nun patronu, Cheon-doong'un yumruğu ile yere yığılır ve sonradan öğrenilir ki on yıl kadar uzun bir komaya girmiştir. Patronun adamları bunun üzerine Cheon-doong'u geçici patronları yaparlar ve yakın zamanda olacak olan haydutlar toplantısına katılmasını isterler. Cheon-doong bunu ilk başta istemesede sonradan kabul eder, çünkü Seon-ji toplantının yapılacağı yerdedir. Cheon-doong bir yandan Seon-ji'yi yeniden eve döndürmek için uğraşırken bir yandan da kendisinden nefret eden Man-deuk ile çatışmaya girer, çünkü Seon-ji artık Man-deuk'un emrindedir.

Önceki
Önceki Konu:
Love Comic
Sonraki
Sonraki Konu:
Sweet Lie

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Popüler Sayfalar:
Son Ziyaretler: