Naruto
Yılı: 2000
Cilt Sayısı: 39
Bölüm Sayısı: 346
Mangaka: Masashi Kishimoto
Yayınlayan: Shueisha Inc.



Ateş, toprak, su gibi olarak ayrılan şehirler kendilerini koruması için özel ninja yetiştirirler. Birçok kişi ücret karşılığında kendi istekleri doğrultusunda ninjaları kiralarlar. Naruto'nun yaşadığı yaprak köyüde ninja yetiştirmektedir. Naruto'da ninja olma yolunda ilerleyen bir öğrencidir fakat oldukça başarısızdır ama çok isteklidir. Başta okuldan mezun olamamasına rağmen sonradan yaptığı kahramanlıktan dolayı mezun olabilmiştir. Köyde bulunan tüm yetişkinler Naruto'dan nefret etmektedirler. Çünkü 10 yıl önce 9 kuyruklu şeytan tilki (Kyuubi) tüm şehri harab edip birçok insanı öldürmüştür. Konoha şehrinin en güçlü ninjası olan 4. Hokage şeytan tilkiyi yeni doğmuş bir bebek olan Naruto'nun içine hapsetmiştir. Tüm halk onu Şeytan Tilki olarak görmektedir. Naruto bundan habersizdir. Mezun olduktan sonra ninjalar 3'er grup halinde takımlara ayrılarak chunin olabilmek için çeşitli testlere tabi tutulacaklardır. Naruto'nun grubu Sasuke, Sakura ile birlikte eğitmenleri Kakashi'den oluşmaktadır..



Ana Karakterler;



Naruto: Naruto henüz yeni doğmuş bir bebekken köylerine saldıran Dokuz-kuyruklu Şeytan Tilki (Kyuubi no Yooko) hapsedilmiştir. Bu yüzden herkes onu hor görmektedir. Naruto ilk başlarda buna çok üzülmüş ve gözyaşı dökmüşse de, sonradan bunun üstesinden gelmiştir. Tembel bir kişiliğe sahip olsada savaşırken ciddeyetini korur. En sevdiği yemek ramendir. Ayrıca Sakura'ya aşıktır.



Sakura: Sakura eskiden en yakın arkadaşı olan Ino Yamanaka ile artık düşmandır. Birbirleriyle rekabet içindedirler. Ayrıca Sakura ve Ino Yamanaka Sasuke'ye aşıktır.



Sasuke: Sasuke'nin küçükten en büyük idolü abisiydi. Ancak abisi güç delisi olup ailesini katledince, Sasuke büyük bir nefret duymaya başladı. Artık tek istediği abisinden intikam almaktı. Bu yüzden ne Naruto'nun arkadaşlığını ne de Sakura'nın aşkını önemsiyordu. Onları sadece işini yavaşlatan engeller olarak görüyordu.



Kakashi: Konoha Köyü'nün rütbeli ninjalarındandır. Sasuke-Naruto-Sakura'dan oluşan 7. grubunun eğitmeni olarak atanır.









Yapılan Yorumlar

sasukelove
sasukelove13 Eylül 2008

en sevdiğim manga

cheeng1905
cheeng190501 Ekim 2008

ya bunun mangasını satın alabilecegim bi yer varmı?

ahmet235
ahmet23511 Ocak 2009

Evet en sevdiğim manga!
Bunu Dvd'lerini alabileceğimiz bi yer olsa...[İstanbul]

SasuKee
SasuKee23 Kasım 2011

bu mangayı cok seviom

Hinata Hyuga
Hinata Hyuga18 Mart 2013

en sevdiğim mangadır en sevdiğim kız: Hinata Erkek: Sasuke ve Naruto bide Gaara

Uchiha Sasuke
Uchiha Sasuke18 Ocak 2015

En sevdigim manga En sevdigim kiz : Hinata En sewdigim Erkek : Sasuke <3

SENNASE
SENNASE11 Aralık 2016

ya bölüme giremedim nasıl giricem ??

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Popüler Sayfalar:
Son Ziyaretler: