Green Green (2003)
Yılı: 2003
Türü: TV Serisi
Bölüm Sayısı: 12
Yapımcılar: BIG SHOT, Office Take Off, Pony Canyon, Studio Matrix

Kaneone Akademisi dağlar ve tepelerle çevrili bir erkek lisesidir. Okulu belli bir dönem ziyaret ve değerlendirme için bir otobüs kız öğrenci ve onların bir öğretmeni gelir. Yuusuke Takazaki adlı genç, okulu temsilen onları karşılar. Otobüsten Yuusuke'nin üstüne bir genç kız atlar. Adı Midori Chitose olan bu genç kız Yuusuke'ye aşıktır ve daha gizemli bir geçmişe sahiptir. Geçmişten Yuusuke ile olan kaderini değiştirmek için gelmiştir. Fakat Yuusuke hiç bir şey hatırlamıyordur. İşler olduğundan çok daha karışmaya başlayacaktır.

Yuusuke Takazaki

Kaneone Akademisindeki belki de tek normal erkek öğrenci kendisidir hele arkadaşlarıyla hiç alakası yoktur.Arkadaşlarını kırmayı pek sevmediği için de zaman zaman başını olmadık işlere sokar.


Midori Chitose

Açıkçası ilk başta bu kızın nerden çıktığı pek anlaşılmaz ama daha sonra herkes aslında tanıyor gibi görünür bu nedenle bu tuhaflık pek kendini hissettirmez.tek derdi Yuusuke ile (onun deyimiyle tekrar) birlikte olmaktır.



Bölümler:

1. Excitement in the Woods!
2. A Fall into the Bath
3. Hard Times in the Forest
4. Trouble at the Girl's Dorm
5. Fall Down in the Infirmary
6. Hot Hot in the PE Preparation Room
7. Soaking Wet by the Pool
8. Morning Bath Fuss
9. Walking Right Ahead in the Kimodameshi
10. Stumbling Around in the Library
11. Weakened to Destiny
12. Goodbye to Kanenone

Önceki
Önceki Konu:
Candy Candy (1992)
Sonraki
Sonraki Konu:
D.C.: Da Capo

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Popüler Sayfalar: